Digitalisering af produktion

Der er mange ting, som kan gøres nemmere og automatisk med digitalisering af produktion.  Med et system, hvor dine data er gemt i skyen, vil de altid være tilgængelige uanset hvor du er henne og hvor du logger ind fra. 

Digitalisering af produktion

Indholdsfortegnelse

Fordele ved digitalisering af produktion

Hvis du har en produktionsvirksomhed, så kan du med fordel kigge på digitalisering af produktionen og dermed opnå markante gevinster i form af effektivisering.

Effektiviseringen bliver ikke kun i selve produktionen, men også på tværs af organisationen.

Når du gemmer dine data i skyen, så kan alle dine medarbejdere – og hvem du ellers måtte give adgang – se udvalgte data, som kan klæde dem bedre på til at udføre deres opgaver, fordi al data er umiddelbart tilgængeligt. På den måde kan du nedbringe omkostninger og øge serviceniveauet.

Du skal ikke nøjes med digitalisering af produktion

Det er ikke kun i produktionen, at du kan finde en stor gevinst ved effektivisering gennem digitalisering.

Når du går i gang med digitalisering af produktionen, så kan du med fordel kigge nærmere på at implementere cloudløsning til dine administrative processer.

Og så 2 fluer med et smæk!

5 værktøjer vi anbefaler

til digitalisering af produktion

Værktøjer vi anbefaler dig til digitalisering af produktion

Se her hvilke værktøjer, vi anbefaler til dig, der vil i gang med digitalisering af produktion:

#1 Digital lagerstyring

Med digital lagerstyring ved du hele tiden, hvad du har på lager, og hvor både materialer og værktøj befinder sig. 

Har du behov for sporbarhed i produktionen? 

Så har Tracelink en batchinformations-løsning, så du altid har styr på præcis hvilke råvarer, der indgår i færdigvaren. 

Når du bruger værktøj, som er registreret i Tracelink, kan du registrere det løbende forbrug og få advarsler, hvis værktøjet nærmer sig sidste frist for kontrol eller kalibrering. 

Med et par klik på telefonen holder du nemt (og billigt) styr på jeres udstyr, og du kan altid spore værktøjet og styre vedligehold og eftersyn.

#2 Mobil tidsregistrering

Spar tid og få overblik med mobil tidsregistrering, så dine medarbejdere slipper  for at registrere deres timer manuelt, og I slipper for krøllede timesedler.

Intempus kan integreres med dit lønsystem. 

Det betyder, at alt kan køre automatisk, og du – eller dine medarbejdere – slipper for at bruge tid på at taste det samme data ind i flere forskellige programmer med de fejl, der kan opstå ved manuel håndtering.

#3 Digital ordrebog

Et andet aspekt af digitalisering af produktion er at få styr på arbejdskort, styklister, ruter, materialeforbrug …og simpelthen samle det hele på ét sted. 

Du kan for eksempel hænge en skærm op i produktionshallen, som viser ordrebogen.

På den måde kan dine medarbejdere nemt kan følge med i alt, hvad angår produktionen, og alle kan opdatere status – både på ordrer på vej ind og ordrer i produktion. 

Jo mere planlægning og styring, der er under en produktion, jo mindre spildtid har du, og jo mere effektiv bliver din virksomhed. 

Tracelink giver et overblik over alle din virksomheds ressourcer og arbejdsprocesser.

#4 Få regnskabet online

E-conomic er et komplet online regnskabsprogram, som kan håndtere alle dele af din virksomhedsøkonomi. 

Du har mulighed for at skalere systemer med forskellige moduler og integrationer af andre programmer. 

Det gør e-conomic helt unikt til brug i alle små og mellemstore virksomheder, fordi det forbinder alle dine afdelinger, hvad enten det er lager, indkøb, salg, regnskab eller en helt femte afdeling.

#5 Digital bilagshåndtering

Brug mindre tid på bilagshåndtering og mere tid på forretningen. 

Med edilion kan du klare al din bilagshåndtering på ingen tid. Du kan nemt og hurtigt indlæse bilag, så du slipper for tastearbejdet. 

Alle bilag bliver automatisk valideret, og du skal blot godkende, hvorefter de overføres direkte til e-conomic.

Få hjælp til digitalisering af produktion

Er du klar til at få et forspring i forhold til dine konkurrenter ved at gå i gang med digitalisering af din produktion med samtidig integrering af administrative opgaver, men synes du, det er en stor opgave at overskue og skulle i gang med?

Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Vi hjælper dig med at opstille kravsspecifikation, analysere de nuværende arbejdsprocesser og komme med forslag til, hvordan du med fordel kan implementere digitalisering af produktion.

Du finder os lige her.

Picture of Mie Sylvestersen-Platz

Mie Sylvestersen-Platz

Mie har arbejdet mange år som selvstændig erhvervsdrivende inden for digitalisering, regnskab, bogføring og finansiering. Hun er den rette til at yde din virksomhed den bedste støtte i digitaliseringsprocessen.

Kategorier

Seneste blogs

Forretningsbetingelser
Databehandlerpolitik
Fortrolighedspolitik