Du eller din virksomhed vil gerne skifte system, men hvornår er det lige man skal tage skridtet og få noget gjort ved det? Og er der et tidspunkt der er bedre end andre? Det kan nogle gange være svært at gennemskue.

Der er som sådan ikke noget tidspunkt der er mere rigtigt end andre. Det er faktisk helt op til dig selv og din mavefornemmelse, hvornår du skal skifte. Men en god fingerregel, er ikke at skifte i de mest travle perioder. Du og dine medarbejdere skal selvfølgelig have tid og overskud til at komme godt igang med de nye systemer, og derfor er det træls, hvis der er andet som fylder. Du behøver heller ikke vente til regnskabsårets afslutning, for jeres gamle posteringer følger bare med i det nye system, og derfor kan I altid tilgå dem, uden at skulle betale til to systemer. Det er vigtigt at huske på, at dit behov for at skifte systemer, som regel bunder i et ønske om effektivisering af din virksomhed, og derfor er tidspunktet mere eller mindre underordnet. Jo før, du kommer igang med de nye systemer, jo hurtigere effektiviseres din virksomhed.

Hvis I vælger en løsning hos os, sammensætter vi programmerne til jer, således at de skræddersyes til jeres behov, uden at I er nødsaget til at betale en formue. Hvis du har nogle spørgsmål om konvertering eller ønske at skifte system, kan du altid kontakte os.