Bruger I også for meget tid på regningsbetaling og kreditorstyring? Du kan faktisk få et helt automatisk fakturaflow, så du optimerer din arbejdstid med 80%, og du kan klare det hele fra din mobil. Roger giver dig mere overskud til at fokusere på det der rent faktisk er vigtigt for din virksomhed, nemlig kunderne! 5 hurtige om Roger:

  • Roger integrerer med dit økonomisystem, så hele bogføringen klares automatisk.
  • Du har fuld kontrol – med din RogerAddress samler du automatisk alle fakturaer ét sted.
  • Med et godkendelsesflow er du sikker på, at de rigtige personer i virksomheden godkender betalingerne.
  • Godkend eller afvis en betaling direkte fra mobilen.
  • Du sparer penge og slipper for tastearbejdet.

Det største plus med Roger, er dog at du kan glemme alt om Nem-ID og netbank. Du kan betale hvilken som helst faktura – når som helst og hvor som helst, uden at være afhængig af et Nem-ID kort. Det giver en mere fleksibel forretning, og det er jo aldrig en dårlig ting. Vil du også gerne slå op med din netbank? Vi hjælper gerne med en løsning til din forretning.