Gør din administration nemmere og automatisk med en cloud-baseret løsning. Med et cloud-baseret system, er dine data altid tilgængelige uanset hvor du er henne og hvor du logger ind fra. Du skal ikke bekymre dig om serverkapacititet eller pladsmangel. De fleste cloud systemer snakker også sammen, hvilket skærer en masse manuelt arbejde væk, og dermed giver dig tid til rent faktisk at skabe værdi for forretningen. Se her hvilke værktøjer, vi anbefaler hvis du driver et bureau:

#1 Digitale kunderelationer

Hold styr på dine kunder, projekter og dit salg. Pipedrive hjælper dig til at tage aktion, og forstå hvor du skal forbedre dit salg. Systemet laver forecasts, så du kan fokusere på de deals der er mest sandsynelige at få i hus. Derudover har du alle informationer, samt korrespondence og aftaler vedrørende de enkelte kunder samlet et sted.

#2 Mobil tidsregistrering

Spar tid og få overblik. Intempus kan integreres med dit lønsystem, så det hele kører automatisk, og du slipper for at bruge tid på at taste det samme data ind i flere forskellige programmer. Derudover er det nemt for dine medarbejdere, at registrere deres timer på forskellige projekter, så I ved hvilke kunder der skal faktureres for hvad.

#3 Digtale kontrakter

Giv dine kunder en professionel oplevelse, også når I underskriver kontrakten. Udform, underskriv og opbevar dine kontrakter ét sikkert sted med Contractbook. Du ved altid hvor de er, og kan altid hurtigt tilgå dem, uden at skulle lede i papirstakke.

#4 Få regnskabet online

E-conomic er et komplet online regnskabsprogram, som kan håndtere alle dele af din virksomhedsøkonomi. Mulighed for skalering med moduler og integrationer af andre programmer gør e-conomic unikt til brug i alle små og mellemstore virksomheder.

#5 Digtal bilagshåndtering

Brug mindre tid på bilagshåndtering og mere tid på forretningen. Med edilion kan du nemt og hurtigt klare al din bilagshåndtering. Du kan nemt og hurtigt indlæse bilag, så du slipper for tastearbejdet. Alle bilag bliver automatisk valideret og du skal blot godkende, så overføres de direkte til e-conomic.