Bogholderens rolle har ændret sig! Der kommer fortsat flere systemer på markedet, som giver endnu mindre manuelt arbejde til bogholderen. Og spørger du os, er udviklingen i branchen kun lige begyndt. Der er en masse nye muligheder for at kunne betjene sine kunder mere effektivt. Derfor skal man som bogholder nok skal indstille sig på væsentligt mindre manuelt arbejde, og meget mere kontrol, rapportering, evaluering og forecasting.

Men hvad skal bogholderen så lave?

Fremtidens bogholder skal tage skridtet videre. Overlad det manuelle arbejde til systemerne, og fokuser på mere vigtige opgaver. Bogholderens stilling skal ikke spares væk, tværtimod! Systemerne kan anvendes for at skabe mere gennemsigtighed, lette alles arbejde og udvikle hele forretningen i en mere nutidig retning. Den tid systemerne sparer bogholderen for, kan jo nu bruges på at tage de rigtige rigtige strategiske valg for forretningen, og at betjene endnu flere kunder. Derudover er der jo stadig behov for en til at godkende og kontrollere bilag samt andet data. Se hvilke systemer vi anbefaler her.