Vil du gerne digitalisere din forretning, men du ved ikke helt hvor du skal starte? Så læs med her! Sidder du med en faktura i hånden, er det for alvor tid til forandring. Målet med en digitalisering, er jo i bund og grund at komme af med alt det kedelige papirarbejde, så lidt har også ret. Det er ofte få ting, der skal til for at hele administrationen glider lidt lettere. Med disse 3 fif kan du hurtigt få en mere overskuelig forretning, som helt sikkert er til glæde for både din bogholder og dine kunder.

#1 Indscan dine bilag

Gør dine bilag digitale, så du hurtigt og nemt kan håndtere bogføringen. Når bilagene er digitale, betyder det også at du altid nemt kan tilgå dem istedet for at skulle lede i en uoverskuelig papirbunke. Cloud-systemet Edilion kan hurtigt og sikkert gøre dine bilag digitale, så du får en lettere bogføringsproces.

#2 Regnskabet online

Med et online system til dit regnskab, slipper du for en masse manuelt papirarbejde. Du får samtidig et bedre overblik over din forretning, fordi alt er samlet et sted. Med et system som E-conomic får du også hjælp til bankafstemning, projektstyring, lager, balance, skat, momsregnskab, fakturering, valutahåndtering, samt budget. Er dit regnskab online, kan alle der har behov for det, også få en bruger, så de kan tilgå det.

#3 Automatisk betaling

Hvis du sætter dine regninger til automatisk betaling, skal du ikke bekymre dig om at få betalt til tiden. Det hele kører automatisk, og du sparer både tid og penge. Samtidig ligger alle dine faktura let tilgængelige online, så du altid kan tilgå dem. Lav godkendelsesflow, betal automisk gentagne faktura, og få samlet alt et sted med Roger.

Er du klar til digitalisere din forretning, laver vi gerne et gratis servicetjek og giver vores bud hvor der kan optimeres. Kontakt os her.