automatiseringe-conomicprojektstyring

Digital projektstyring

Digital projektstyring!

 

Der er mange måder og værktøjer til at styre projekter i en virksomhed. Nogle projekter er lange og komplicerede, mens andre er korte og knapt så administrationskrævende.

Jo bedre du formår at styre dine projekter, jo bedre økonomisk overblik har du. På den måde har du nemlig et overblik over hvor meget din virksomhed kan fakturere i kommende perioder. Projektstyring giver dig også overblik over hvor meget af en medarbejders tid, der kan faktureres, og hvor meget af tidsforbruget, der er internt eller ikke fakturérbart. Det kan være svært at gennemskue, hvilket værktøj netop din virksomhed har behov for. Her er det vigtigt at undersøge løsningerne grundigt.

 

E-conomic´s projektmodul er godt, hvis du gerne vil have et overblik løbende i realtid over timer, udgifter og indtægter, samlet samme sted som resten af regnskabet. Her får du 3 gode grunde til at bruge e-conomic´s projektmodul:

  1. Du kan integrere med finans
  2. Du kan løbende kontrollere dækningsbidrag
  3. Du kan tilknytte lagervarer til dit projekt med et aktivt lagermodul

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *