automatiseringbogføringdigitaliseringe-conomicGør det nemtNyt systempartneretips & tricks

e-conomic´s mange muligheder…

E-conomic´s mange muligheder…

 

Grunden til, at vi mener e-conomic er et rigtig stærkt regnskabsprogram, er muligheden for integration med andre programmer. Det giver nogle muligheder, som virkelig giver konkurrenterne baghjul. Selve programmet kan i forvejen rigtig mange ting, men er man en større virksomhed, har man måske nogle behov som e-conomic i sig selv ikke kan opfylde. Med integrationer til så mange andre programmer, betyder det, at der hvor e-conomic ikke selv står ret skarpt, kan et andet system “tage over”.

 

Webshop → e-conomic

Har du en webshop? Så kan du få integrationer, der overfører dine varer, kunder og ordrer automatisk til dit regnskabsprogram. Det betyder, at du slipper for at taste samme data ind i flere systemer, da det automatisk overføres, hvor det er relevant.

 

Budget → e-conomic

Når du lægger budgetter, kan du hurtigt spotte afvigelser via den automatiske sammenholdelse af regnskabstal.

 

Tidsregistrering → e-conomic

Du har mulighed for at registrere din tid digitalt via mobilen, så det automatisk ligger klar til godkendelse og fakturering i e-conomic. Du slipper derfor for en masse krøllede papirer, hvorfra timerne manuelt skal tastes ind i jeres lønsystem.

 

Udlæg → e-conomic

Har dine medarbejdere udlæg? I kan faktisk undgå kvitteringerne, og få udgiftsbilagene sendt automatisk til e-conomic.

 

B2B kunder → e-conomic

Du har mulighed for at lægge ordre via. din B2B webshop, over i e-conomic. Du kan faktisk gøre det fra din mobil eller tablet ude hos kunden. Derfor mister du aldrig et salg, og alle ordre er opdateret i jeres økonomisystem i real tid.

 

 

Det er blot et lille udvalg, af de mange funktioner der kan kobles på en e-conomic konto. Der findes nemlig rigtig mange integrationer, som gør at vi kan skræddersy en løsning lige præcis til dine behov. Vil du vide mere om e-conomic og de mange muligheder, kan du altid kontakte os her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *